Over Luisteravonturen

Legendarische verhalen vormen de basis voor de beste avonturen. Als sinds de oertijd vertellen en luisteren mensen naar verhalen. Verhalen over monsters, goden en veldslagen gingen erin als zoete koe. Deze verhalen werden vertelt zonder dat er echt beeld aan te pas kwam. Jij moest het als luisteraar zelf verzinnen. 

Later kwamen hier allemaal elementen bij en zo werd de hoorspel ontwikkeld. Meerdere acteurs vertelde live een verhaal, terwijl een geluidenmaker zorgde voor bijpassende geluiden. Mensen bleven thuis voor deze hoorspelen. Één hoorspel, War of the world, leek zo echt dat mensen dachten dat er ruimtewezens op de aarde waren geland. 

Toen werd de televisie uitgevonden en werd er steeds vaker gefocust op beeld. Onze eigen fantasie werd niet langer meer geprikkeld, maar onderzoek heeft aangetoond dat kinderen creatiever reageren op luisterverhalen dan verhalen die op televisie te zien zijn. 

Daarom zijn wij de luisteravonturen begonnen: Stoere avonturen, bekende sprookjes, oude legendes en nieuwe verhalen worden energiek vertelt met veel humor, spannende geluiden en grappige personages. 

Wacht dus niet langer:  “Leg alles aan de kant, sluit je ogen & ga mee op avontuur.”

It seems we can't find what you're looking for.